Storytrail Utrecht

Over een oude stad met vele oude helden. Maar wie is nu de grootste held?

verhalenverteller Peter FaberMarco van Basten, Herman van Veen, Dick Bruna, Gerrit Rietveld, Anton Koolhaas. Zomaar een greep uit de lange lijst bekende Utrechters uit de 20ste eeuw. En daarvoor? Kwamen er toen ook bekende Nederlanders uit Utrecht?
In de Storytrail Utrecht neemt mijn alter ego Rinus Zwabber je mee naar de tijd dat men nog nooit van de “Vrede van Utrecht” gehoord had. De Storytrail leidt je langs verlaten plekken waar je de ziel van de beroemdsten der beroemdheden van de stad Utrecht nog kunt voelen. Waarom zijn deze Utrechters zo beroemd geworden? Welke stempel hebben deze Utrechters tot op de dag van vandaag op de stad gedrukt? Zou Utrecht ook Utrecht zijn geweest zonder deze personen?

verhalenverteller Peter FaberWie is nu eigenlijk de allerberoemdste der beroemde Utrechters? Allemaal vragen, maar één ding is zeker: na deze Storytrail stadswandeling weet je dat je nooit een beroemde Utrechter wilt worden!
 
 
 
 

Reacties:
We hebben genoten van een prachtig stadsavontuur en de verzorging er omheen. Iedereen was uitermate tevreden en heeft veel plezier gehad. De inspirerende vertellingen van Peter Faber (“Rinus Zwabber”) waren geweldig en nog eens een compliment waard

Voor informatie en boekingen www.storytrail.nl

Andere voorstellingen van verhalenverteller Peter Faber

spinder
De krekel en de mier
De olifant die woord hield
Ali Baba en de 40 Rovers
Storytrail Amsterdam